Mlađe kategorije OSK-a u četiri su odigrane utakmice ovaj vikend ostvarile tri pobjede te jedan poraz.

SUBOTA

MLAĐI POČETNICI: OSK – Junak 8:0 (Martin Radman 1′, 8′ i 32′, Šime Luka Vuleta 15′, 25′ i 31′, Toni Norac-Kljajo 25′, 37′)

Mlađi početnici su slavili sa uvjerljivih 8:0 protiv Junaka, a već u prvoj minuti mrežu protivnika zatresao je Martin Radman.

U 8. minuti Radman je ponovno precizan dok je u 15. minuti za 3:0 u prvom poluvremenu zabio Šime Luka Vuleta. U 25. minuti u strijelce se upisao Toni Norac-Kljajo koji je i zaključio utakmicu pogotkom u 37. minuti dok su u međuvremenu ponovno zabijali Vuleta (2) i Radman (1).

OSK: Omrčen-Čeko, Kondža, B. Vuleta, Projić, Norac-Kljajo, Š. L. Vuleta, Radman, Laco, Milanović-Trapo, L. Žižić, G. Žižić, Botica. Trener: Hrvoje Ajduković.

NEDJELJA

MLAĐI PIONIRI: Mračaj – OSK 1:5 (Andrej Romac 5′ i 58′, Josip Milanović-Litre 20′ i 28′ s 11m, Toni Tadić-Šutra 40′)

Uvjerljivi su bili i mlađi pioniri koji su veliki posao napravili već u prvom poluvremenu kada su vodili 3:0. Odmah na otvaranju susreta pogodio je Andrej Romac da bi u posljednjih 10 minuta prvog dijela dvostruki strijelac za OSK bio Josip Milanović-Litre. U 40. minuti za 0:4 zabio je Toni Tadić-Šutra, a u 47. minuti tresla se i mreža OSK-a. Konačnih 1:5 postavio je strijelac prvog pogotka – Andrej Romac.

OSK: R. Vuleta, Laco, R. Žižić, Perković-Tabak, P. Žuljević, J. Žuljević, Poljak, Romac, Milanović-Litre, Samardžić, Tadić-Šutra, M. Vuleta, Milanović, Erceg, K. Žižić, Marinović, Bitunjac, Perković. Trener: Svemir Šušnjara.

JUNIORI: Mračaj – OSK 6:1 (Andrija Milanović-Trapo 52′ s 11m)

Oslabljeni juniori nisu mogli parirati domaćinu koji je slavio s visokih 6:1. Nakon prvih 45 minuta igre rezultat je bio 3:0, u nastavku su domaćini postigli još tri pogotka dok je strijelac jedinog pogotka za OSK bio Andrija Milanović-Trapo u 52. minuti iz kaznenog udarca.

OSK: Vugdelija, Bazo, Bašić, Norac-Kevo, Romac, Projić, Norac-Kljajo, Milanović-Trapo, Munivrana, Bečko. Trener: Nediljko Bašić.

POČETNICI: Trilj 2001 – OSK 4:7 (Filip Tadić 16′, 23′ i 26′, Luka Botica 43′ i 47′, Niko Šimunović-Erpušina 41′, Jakov Marinović 42′)

U zanimljivoj utakmici s dosta preokreta naša momčad je u završnici susreta ubacila u višu brzinu i osigurala nova tri boda. Nakon 12 minuta igre Triljani su vodili 2:0 da bi do kraja poluvremena dvama pogocima Filipa Tadića OSK izjednačio na 2:2, a u prvoj minuti nastavka i poveo nakon trećeg pogotka Tadića. Sljedeći period igre ponovno pripada Trilju koji preokreće na 4:3 da bi prvo u 41. minuti Niko Šimunović Erpušina poravnao na 4:4, a u sljedeće dvije minute OSK-a na 6:4 odveli Jakov Marinović i Luka Botica koji je postavio i konačnih 7:4 u 47. minuti.

OSK: Laco, Rosandić, Šimunović-Erpušina, Erceg, Marinović, Botica, Tadić, Vugdelija, Vrdoljak, Jakić, Šimunović, Bašić. Trener: Hrvoje Mandac.