Mlađe kategorije OSK-a danas su odigrale dvije utakmice – jednu prvenstvenu i jednu prijateljsku te upisali pobjede.

Pioniri su u Glavicama na rasporedu imali neodigrani dvoboj 5. kola protiv Glavica 1991 koji je na kraju završio uvjerljivom pobjedom naše momčadi od 6:1. Zbog odsustva trenera Marina Romića momčad pionira OSK-a vodio je Zdravko Ćurković.

Sve do 31. minute mreže su mirovale, a tada u vodstvo dolaze domaćini koje nije dugo trajalo budući da su u sljedeće tri minute naši igrači preokrenuli rezultat. Prvo je u 32. minuti prekrasan pogodak postigao Jure Milanović-Trapo, a u 34. minuti Matej Plavša donosi prednost OSK-u.

Nakon četiri minute u nastavku igre Plavša postiže svoj drugi pogodak za 1:3, a u 41. minuti mrežu ja zatresao i Matej Martinović. Posljednja dva pogotka za OSK postigao je Tomislav Putnik – prvi u 52., a drugi u 64. minuti.

OSK: F. Bilokapić, S. Bilokapić, K. Tadić, Marinović, Samardžić, Milanović-Trapo, Botica, Plavša, Martinović, Škopljanac-Mačina, Milanović-Litre, D. Tadić, Džimbeg, Putnik, Bašić.

Na Poljudu je prijateljsku utakmicu protiv Hajdukovog 2012. godišta odigrala momčad sastavljena podjednako od igrača 2011. i 2012. godišta OSK-a koju je vodio Hrvoje Mandac, a konačan rezultat je bio 5:3 za OSK.