Nakon jučerašnjih uvjerljivih pobjeda pionira i kadeta danas su na isti način svoje utakmice odradili i mlađi pioniri te juniori protiv Kamena. Mlađi pioniri su pobijedili 6:1, a juniori 5:2 te su ukupno u ova dva dana naše mlađe kategorije ostvarile omjer pogodaka 26:5.

MLAĐI PIONIRI: OSK – Kamen 6:1 (Josip Milanović-Litre 24′, 50′ i 55′, Ivan Poljak 2′, Andrej Romac 12′, Ante Samardžić 27′)

Mlađi pioniri u vodstvo dolaze već u 2. minuti udarcem Poljaka s 20-ak metara, a u 12. minuti Andrej Romac izbija sam ispred vratara gostiju i mirno šalje loptu u mrežu. U 24. minuti Antonio Marinović proigrava Josipa Milanovića-Litru koji situaciju 1 na 1 s vratarem rješava pogotkom.

U 27. minuti nakon što je lopta kružila oko kaznenog prostora gostiju dolazi do Ante Samardžića koji udarcem isprve pod gredu zabija za 4:0, rezultat s kojim se otišlo na poluvrijeme.

U 50. minuti prekrasna akcija naše momčadi koja je krenula od vratara, a nakon nekoliko brzih dodavanja lopta dolazi do Josipa Milanovića-Litre koji prolazi kroz obranu gostiju i loptu šalje u suprotni kut. U 52. minuti gosti iz slobodnog udarca postižu počasni pogodak, a dvije minute kasnije Josip Milanović-Litre postiže svoj treći pogodak za konačnih 6:1.

OSK: R. Vuleta, Laco, Žižić, Perković, P. Žuljević, J. Žuljević, Poljak, Romac, Milanović-Litre, Samardžić, Tadić-Šutra, M. Vuleta, Milanović, Marinović, Bitunjac, Perković-Tabak. Trener: Svemir Šušnjara.

JUNIORI: OSK – Kamen 5:2 (Toni Bečko 45′ i 80′, Antonio Norac-Kevo 27′, Andrija Milanović-Trapo 75′, Šime Projić 85′)

Juniori OSK-a došli su do prve ovosezonske pobjede protiv dobrog protivnika. Igrači trenera Nediljka Bašića mrežu gostiju iz Ivanbegovine zatresli su čak 5 puta. Imali su i gosti svojih prigoda, no sjajan je danas na vratima OSK-a bio Bože Vugdelija. OSK je poveo u 27. minuti kada je nakon jednog kornera s 20-ak metara pucao Projić, a loptu na 8-9 metara od gola u mrežu skreće Antonio Norac-Kevo. Gosti su poravnali u 39. minuti iz kaznenog udarca, a u zadnjim sekundama prvog poluvremena Romac pronalazi Tonija Bečku koji ovakve prilike ne propušta i ponovno donosi OSK-u prednost.

U nastavku gosti poravnavaju nakon 15 minuta igre da bi u 75. minuti nakon ubačaja Bitunjca iz slobodnog udarca na loptu natrčao kapetan OSK-a Andrija Milanović-Trapo i pogotkom glavom na svoj 18. rođendan odveo ovaj susret prema pobjedi OSK-a.

Pet minuta kasnije Romac je ubacio s lijeve strane, a lijepo na 10 metara skočio Toni Bečko i neobranjivo glavom loptu poslao u suprotni kut. Konačnih 5:2 postavio je Šime Projić u 85. minuti kada se nakon jednog prekida lopta odbila do njega te nije imao težak posao.

OSK: Vugdelija, M. Vuleta, Norac-Kevo, Škopljanac-Mačina, Milanović-Trapo, Romac, Bitunjac, Norac-Kljajo, Bečko, Projić, A. Vuleta. Trener: Nediljko Bašić.