Pred našom seniorskom momčadi je još jedan niz od tri utakmice u 7 dana. Prvo će sutra na Golim brdima ugostiti Neretvanca, potom je u srijedu na Golim brdima na rasporedu zaostali dvoboj sa Slogom iz 3. kola dok se iduću subotu igra lokalni derbi u Hrvacama.

Nakon poraza u Baškoj Vodi naša se momčad želi vratiti na pobjedničke staze i iskoristiti dvije domaće utakmice u nizu za podebljanje bodovnog salda. Prvi protivnik, Neretvanac, je dugogodišnji trećeligaš koji svake sezone pretendira na vrh ljestvice. U dosad odigrana četiri međusobna susreta OSK ima jednu pobjedu, Neretvanac dvije dok je jedan susret završio bez pobjednika. Momčad Gorana Prolete u 6 odigranih utakmica osvojila je 10 bodova i nalazi se na 8. poziciji, a u posljednjem susretu na svom terenu su odigrali 1:1 protiv Hrvaca. Kažimo i kako u redovima Neretvanca nastupa i jedan Otočanin – Filip Marinović – koji je s igranjem započeo u OSK-u, a potom je preko Junaka i Splita stigao do Opuzena.

Što se tiče naše momčadi zbog tri žuta kartona pravo nastupa nema Jure Matijašević dok su svi ostali standardni igrači spremni za utakmicu. Uvjeti za igru biti će savršeni – idealno vrijeme i kvalitetan travnjak – a na našoj momčadi je da na Golim brdima nastavi s predstavama za koje su pokazali da su sposobni. Pozivamo i sve ljubitelje OSK-a da dođu podržati našu momčad.

Dodajmo kako su u proteklom periodu klub napustila dva igrača – Toni Ljubas i Stipe Bazina – kojima želimo sreću u nastavku karijera.

Utakmica OSK – Neretvanac na rasporedu je sutra s početkom u 15 sati.