Mlađe kategorije OSK-a protekli su vikend odigrale četiri utakmice. Pobjedu su upisali mlađi pioniri dok su ostale kategorije poražene.

PIONIRI: OSK – Imotski 1:2 (Matej Plavša 32′)

Pioniri su u zanimljivoj utakmici protiv Imotskog prikazali veliku želju i zalaganje te je šteta što nisu nagrađeni s tri boda iako su imali prilika. Poveli su gosti u 29. minuti, a tri minute kasnije Matej Plavša poravnao je rezultat prizemnim udarcem u sami desni kut s 15-ak metara. U 50. minuti Imotski zabija za 2:1 što je bio i konačan rezultat.

OSK: F. Bilokapić, Škopljanac-Mačina, K. Tadić, S. Bilokapić, Milanović-Trapo, Milanović-Litre, Botica, Plavša, Martinović, D. Tadić, Bugarin, Vugdelija, Bašić, Džimbeg, I. Bilokapić, Putnik. Trener: Marin Romić.

KADETI: OSK – Imotski 2:12 (Toni Bečko 49′, Antonio Norac-Kevo 59′)

Težak poraz doživjeli su naši kadeti – po 6 pogodaka postigli su gosti u svakom poluvremenu dok su pogotke za OSK postigli Toni Bečko i Antonio Norac-Kevo.

OSK: Vladava, M. Žuljević, Žižić (od 41. M. Bečko), Š. Žuljević, Vuleta, Bandalo, Norac-Kevo, Projić, Norac-Kljajo, T. Bečko, Jukić. Trener: Jure Grgat.

MLAĐI PIONIRI: OSK – Croatia 8:0 (Ante Samardžić 2′, 14′, 52′, 60′, Perković 21, P. Žuljević 29, Poljak 48′, Milanović-Litre 56′)

Uvjerljivu pobjedu uz lijepu i kombinatornu igru ostvarili su mlađi pioniri. Četiri pogotka postigao je Ante Samardžić, a u strijelce su se upisala još četiri različita igrača.

OSK: Vuleta, Laco, Žižić, Perković-Tabak, J. Žuljević, P. Žuljević, Samardžić, Milanović-Litre, Romac, Tadić-Šutra, Marinović, Bitunjac, Milanović, Poljak, Perković. Trener: Svemir Šušnjara.

JUNIORI: OSK – Croatia 3:5 (Vinko Džimbeg 25′, Andrija Milanović-Trapo 34′, Dino Gusić 77′)

Zanimljivu utakmicu koja je mogla završiti i neriješeno, ali i pobjedom OSK-a, odigrali su juniori OSK-a i Croatije. Gosti su nakon 13 minuta igre vodili 2:0 da bi u 25. minuti Vinko Džimbeg preciznim udarcem s preko 20 metara lijepo pogodio uz samu vratnicu. Do kraja poluvremena još dva pogotka – gosti su poveli 3:1 u 30. minuti, a u 34. kapetan OSK-a Andrija Milanović-Trapo zabija iz slobodnog udarca za 2:3.

U nastavku isti ritam – gosti u 70. minuti odlaze na 2:4, a u 77. Dino Gusić se najbolje snalazi nakon jednog prekida i šalje loptu u mrežu gostiju. Priliku da poravna rezultat imao je Gabriel Norac-Kljajo u 82. minuti kada nakon dodavanja Tonija Bečke u izglednoj poziciji pucao preko gola. U 89. minuti Bože Vugdelija brani kazneni udarac, a u 90. minuti gosti postižu pogodak za konačnih 3:5.

OSK: Vugdelija, Džimbeg, Bašić (od 63. Bazo), Gusić, Škopljanac-Mačina (od 63. T. Bečko), Milanović-Trapo, M. Vuleta, Jukić (od 46. Projić), Norac-Kljajo, A. Vuleta, Munivrana (od 54. M. Bečko). Trener: Nediljko Bašić.

Početnici i mlađi početnici su pak su subotu odigrali trening utakmica, a pogodaka je bilo na obje strane.