Mlađe kategorije OSK-a u četiri utakmice igrane ovaj vikend osvojile su jedan bod, a najbliži pobjedi bili su juniori.

Pioniri i kadeti gostovali su u Zmijavcima kod Croatije te doživjeli dva uvjerljiva poraza.

Pioniri su poraženi s 9:3, a kadeti s 11:0. Dva pogotka za pionire postigao je Ivan Milanović-Litre, a jedan Stipe Bilokapić.

Pioniri: F. Bilokapić, Škopljanac-Mačina, Samardžić, K. Tadić, S. Bilokapić, Milanović-Litre, Džimbeg, Milanović-Trapo, Plavša, Botica, D. Tadić, I. Bilokapić, Vugdelija, Bašić.

Kadeti: Vladava, Marinović, Norac-Kevo, Bugarin, Martinović, Projić, Tadić, Žižić, Bandalo, Bečko, Jukić.

Mlađi pioniri poraženi su u Hrvacama s 2:0. Fizički snažniji domaćini pogotke su postigli u završnicama poluvremena, u 28. i 59. minuti dok naša momčad svoje prilike nije realizirla.

OSK: Vuleta, Laco, Žižić, Perković-Tabak, P. Žuljević, J. Žuljević, Poljak, Romac, Milanović-Litre, Kamber, Tadić-Šutra, Samardžić, Milanović, Marinović, Bitunjac.

Jedini bod osvojili su juniori koji su pobjedu ispustili u sudačkoj nadoknadi pogotkom primljenim iz kaznenog udarca. Ostaje veliki žal za 2 boda koja je naša momčad uistinu zaslužila s obzirom na prikazanu igru. Nažalost, mnogo prilika nije iskorišteno i kazna je došla u posljednjim sekundama. Imali su i domaćini svojih prigoda, no većinu susreta je dominirala momčad Nediljka Bašića, a pogotke za OSK postigli su Andrija Milanović-Trapo i Šime Projić.

OSK: Vugdelija, Bašić (od 65. Bazo), Džimbeg, Vuleta, Gusić, Škopljanac-Mačina, Erceg, T. Bečko (od 74. Žižić), Milanović-Trapo, Projić, M. Bečko (od 83. Norac-Kevo).