U redove OSK-a pristigla su četiri nova igrača – Nikola Mihanović, Ivan Šušnjara, Vinko Džimbeg i Stipe Bazina.

NIKOLA MIHANOVIĆ (01.12.2001.)

Pozicija: Desni bek

Dosadašnji klubovi: Mosor, Hajduk, Split, Dugopolje

Nikola Mihanović treninzima OSK-a se priključio u četvrtak. Primarna pozicija mu je desni bek no po potrebi može igrati i lijevog beka. Svoj nogometni put počeo je u Mosoru nakon čega je 5 godina proveo u akademiji Hajduka, a tijekom tog perioda nastupao je i za U-15 reprezentaciju Hrvatske. 2017. godine prelazi u Split gdje je bio dvije godine i gdje je u sezoni 2018/2019. upisao 29 nastupa u 3. HNL Jug. Proteklo ljeto prešao je u Dugopolje gdje je igrao za juniore u 1. HNL juniora.

IVAN ŠUŠNJARA (23.05.2000.)

Pozicija: Desno krilo

Dosadašnji klubovi: Čaporice-Trilj, Hajduk, Split, Dinamo, Adriatic, Dugopolje

Ivan Šušnjara treninzima OSK-a priključio se u utorak. Primarna pozicija mu je desno krilo, a iskoristiv je i na još nekoliko pozicija. Po prikazanom na treningu radi se o dosta zanimljivom igraču. Karijeru je započeo u Čaporicama-Trilj odakle prelazi u Hajduk gdje je bio 2,5 godine. Potom je kratko član Splita, a zatim odlazi u zagrebački Dinamo gdje je bio jednu sezonu. Iz Dinama se vraća u Split na jednu sezonu, a potom postaje član Adriatica gdje je bio tri godine odakle 2018. odlazi u Dugopolje koji mu je i posljednji klub.

VINKO DŽIMBEG (01.06.2003.)

Pozicija: Lijevi bek

Dosadašnji klubovi: OSK, Tekstilac, Junak, Primorac

Vinko Džimbeg se treninzima priključio prije dva tjedna. Iako je znao igrati i napadača i veznjaka profilirao se u lijevog braniča gdje pokazuje mnogo toga dobrog – odlikuje ga mirnoća u igri, lucidna rješenja kojima se rješava pritiska te zanimljiv repertoar u napadu. Vinko je dijete OSK-a gdje je bio sve do pionira nakon čega kratko prelazi u Tekstilac pa potom u Junak i na koncu u stobrečki Primorac gdje je bio posljednje dvije godine.

STIPE BAZINA (04.08.2000.)

Pozicija: Stoper

Dosadašnji klubovi: Junak, Glavice, Tekstilac

Stipe Bazina OSK-u se priključio krajem srpnja te je dosad odigrao i dvije pripremne utakmice u kojima je pokazao da se radi o igraču koji ima potencijala. Gotovo cijelu karijeru je proveo u Junaku, kratko je bio u Glavicama, a posljednje dvije sezone redovito je nastupao za Tekstilac u 2. ŽNL.

Dobrodošli u OSK!