Mlađe kategorije OSK-a već nekoliko tjedana vrijedno treniraju, odigrano je nekoliko prijateljskih utakmica, a uskoro slijede i turniri. Kažimo i kako kategoriju pionira od prošlog tjedna trenira Marin Romić kojem su ostala još dva ispita i ogledni trening do dobivanja UEFA B licence.

Novi trener pionirske momčadi OSK-a Marin Romić

Nakon što su prošli tjedan početnici OSK-a koje vodi Hrvoje Mandac gostovali u Trilju ovaj put su Triljani gostovali u Otoku. U utakmici igranoj u četvrtak slavio je OSK rezultatom 7:4 za razliku od utakmice u Trilju kada su slavili domaćini. Dan kasnije, u petak, prijateljsku utakmicu odigrali su i mlađi početnici OSK-a trenera Hrvoja Ajdukovića i Trilja-2001. Konačan rezultat bio je 6:3 za OSK – po dva pogotka postigli su Martin Radman i Borna Vuleta, a po jedan Toni Norac-Kljajo i Šime Luka Vuleta.

Mlađi početnici OSK-a

2009. godište te početnici u utorak i srijedu nastupaju na turniru u Solinu “1. Summer Open Cup 2020″ u organizaciji NK “Solin”. 2009 godište je u grupi sa Adriaticom, Primorcem II i Omladincem, a 2010. s Hajdukom, GOŠKom i Omišem.