Od sutra pa do četvrtka na Golim brdima će se održati 29. izdanje Memorijalnog nogometnog turnira „Luka Erceg i Ivan Kamber“.

Na turniru će uz OSK još sudjelovati Dugopolje, Omiš i Jadran (KS) kojima se posebno zahvaljujemo na sudjelovanju budući da su „uskočili“ na turnir 36 sati prije početka umjesto sinjskog Junaka koji nije u mogućnosti nastupiti s obzirom na situaciju u kojoj su se našli.

Program turnira započeti će u utorak u 16:30 sati u centru Otoka kod spomenika „Branitelj“ gdje će se održati polaganje vijenaca i svijeća te molitva odrješenja za poginulih 15 branitelja u Domovinskom ratu s područja Općine Otok u čiju se čast ovaj turnir i održava.

Nakon toga slijedi sportski dio turnira – u 17:45 sati predviđeno je otvaranje turnira, a u 18 sati na Golim brdima je na rasporedu prvo polufinale između OSK-a i Jadrana (KS). Drugo polufinale na rasporedu je u srijedu u 18 sati između Dugopolja i Omiša dok je finalni dan četvrtak kada će se prvo u 16 sati odigrati utakmica za 3. mjesto, a u 18 sati i finale turnira. Dodjela pehara i priznanja je u 20 sati.