Nakon gotovo 5 mjeseci seniori OSK-a odigrati će prvu službenu utakmicu. Podsjetimo, posljednja je odigrana 7. ožujka protiv Jadrana (KS), a radilo se o 15. kolu 1. ŽNL. Sutra je pak pred našim igračima jedan zanimljiv ispit, u sklopu osmine finala županijskog kupa na Gola brda stiže trećeligaš Urania iz Baške Vode.

Kad je u pitanju natjecanje županijskog kupa obje momčadi su bile uvjerljive u prvom kolu – OSK je sa 6:0 bio bolji od Mosora Žrnovnica, a Urania rezultatom 4:1 od Trogira 1912.

Uoči ove utakmice trener OSK-a Petar Bašić je kazao: Ova utakmica će nam u ovoj fazi priprema dobro doći. Vidjeli smo u Sinju da je višemjesečna pauza ostavila traga na svim igračima, ali uz rad kakav naša momčad pokazuje u ova dva tjedna priprema ne bi trebalo biti problema. Urania je dobar, stabilan trećeligaš te ćemo sigurno i u ovoj utakmici dobiti neke odgovore kada je u pitanju trenutna momčad, a i činjenica da se radi o službenoj utakmici je meni kao treneru jedna dobra stvar jer natjecateljski naboj ipak izvlači više iz momčadi. Vjerujemo u prolazak dalje, županijski kup je zanimljivo natjecanje koje može donijeti puno lijepih trenutaka što smo uostalom i sami osjetili prije nekoliko godina.

Odlukom županijskog nogometnog saveza zasada je dopušteno otvaranje trećine kapaciteta za gledatelje što znači da će na tribinama Golih brda moći biti smješteno najviše 116 gledatelja.

Za kraj najave kažimo i kako je službeno u redove OSK-a pristupio Stipe Domjanović (19) iz sinjskog Junaka. Utakmica je zakazana za 17:30 sati.