Za šest dana, u sljedeću subotu, momčad OSK-a očekuje prvi službeni susret. Radi se o utakmici osmine finala kupa protiv Uranije iz Baške, utakmici koja je trebala biti odigrana još u ožujku no zbog pandemije koronavirusa utakmice iz ovog natjecanje prolongirane su za kolovoz.

Kako smo već pisali, u utorak će biti odigrana i prva pripremna utakmica, u Sinju protiv Junaka s početkom u 18:30. U ovom trenutku za OSK su registrirana četiri nova igrača koje ćemo ukratko predstaviti u ovom tekstu.

Markulin Domagoj (22 g.) – s obzirom da Bože Vugdelija zbog poslovnih razloga nije u mogućnosti trenirati OSK je bio ostao samo na vrataru Cvrlji te je bilo jasno da je potrebno angažirati još jednog čuvara mreže stoga je dogovorena suradnja s Domagojem Markulinom koji je u OSK stigao iz Postira-Sardi. Nogometnu školu prošao je u Omladincu, Hajduku, Dalmatincu, Splitu i Dugopolju, a potom je još bio član Vala, Orkana, Primorca, Zmaja iz Blata, Žrnova, GOŠK-a (KG) te već spomenutih Postira-Sardi.

Domagoj Markulin

Samardžić Marin (21 g.) – povratnik u redove OSK-a nakon odlaska u ljeto 2017. godine. Do tada je ovaj vezni igrač cijelu karijeru proveo na Golim brdima upisavši 15 nastupa i 1 pogodak u trećeligaškoj konkurenciji. Nakon OSK-a bio je član Čaporica-Trilj, Glavica i Tesktilca gdje je redovito nastupao.

Marin Samardžić

Simpson Milan Walter (18 g.) – ovaj mladi napadač gotovo cijelu karijeru proveo je u Solinu, jednu godinu je bio član Sloge iz Mravinaca te kratko GOŠK-a (KG). U posljednih sezonu i pol je u 35 utakmica juniorske lige HNS Središta Split za Solin postigao 30 pogodaka.

Milan Walter Simpson

Tadić Duje (27 g.) – karijeru je ovaj napadač započeo u OSK-u gdje je već kao kadet nastupao i zabijao za seniorsku momčad. Potom prelazi u redove Junaka za kojeg je nastupao u 2. HNL, a 2011. godine potpisuje profesionalni ugovor s Hajdukom te odlazi na posudbe u drugoligaše Junak i Primorac Stobreč. Dobar dio karijere proveo je u Italiji, a u Hrvatskoj je još bio član Solina, Hrvaca Jadrana iz Ploča te Zmaja iz Blata odakle i dolazi u OSK.

Duje Tadić

Želimo im dobrodošlicu u OSK!