Seniorska momčad OSK-a započela je s pripremama za novu sezonu. Treneru Petru Bašiću i njegovom pomoćniku Zdravku Ćurkoviću odazvala su se 23 igrača dok su petorica opravdano izostala.

Na prvom treningu bilo je 7 novih imena u momčadi OSK-a od kojih je s nekima već dogovorena suradnja dok će se neki kroz treninge i pripremne utakmice pokušati nametnuti.

Zasigurno najveće pojačanje je Duje Tadić, domaći napadač koji stiže iz Zmaja iz Blata i kojeg ne treba posebno predstavljati. Osim njega, na prvom treningu još su bili Milan Walter Simpson, 19-godišnji napadač iz Solina, vratar Domagoj Markulin (22) čiji je zadnji klub Postira-Sardi, Jerko Čugura koji je igrač OSK-a već bio u sezoni 2017/2018, Filip Biuk (22), napadač čiji je zadnji klub Mosor, Stipe Domjanović (19) – lijevi branič iz redova Junaka i Ivica Žuljević (23), branič iz Čaporica-Trilj.

Bilježimo i povratak Marina Samardžića (21) koji je danas bio opravdano odsutan jednako kao i Marin Romić, Teo Jukić, Toni Ljubas i Stjepan Šušnjara.

Na prozivci su dakle bili: Hrvoje Ajduković, Ivica Bašić, Marko Bašić, Petar Bašić, Petar Bitunjac, Ante Buljan, Andrija Cvrlje, Renato Domazet, Tomislav Katić, Karlo Marković, Jure Matijašević, Andrija Milanović-Trapo, Ivan Norac-Kevo, Mihael Vuleta, Mateo Erceg, Gabriel Norac-Kljajo, Duje Tadić, Filip Biuk, Milan Walter Simpson, Domagoj Markulin, Ivica Žuljević, Jerko Čugura i Stipe Domjanović.

Novih dolazaka će vjerojatno biti još, pred momčadi je sada 40 dana priprema za novu trećeligašku sezonu OSK-a te im želimo da odrade pripreme bez problema i ozljeda.