Danas poslijepodne u Čaporicama je održan kvalifikacijski nogometni turnir “Coca-cola Cup” koji se igra u sklopu Sportskih igara mladih.

Turnir se održao u dvije kategorije – 2002. i mlađi te 2005. i mlađi, u obje kategorije slavile su ekipe sastavljene pretežno od igrača OSK-a ili koji su bili članovi kluba, a obje ekipe nastupile su u dresovima OSK-a.

U kategoriji 2002. i mlađi ekipa “OSK” slavila je u tri susreta. U prvom susretu bilo je 3:1, u polufinalu 0:0 da bi na penale slavio OSK, a istaknuo se Bože Vugdelija s dva obranjena penala dok su s bijele točke za OSK precizni bili upravo Bože Vugdelija i Zvonimir Vojković. U finalu je OSK pobijedio 2:0 zahvaljujući dvama pogocima Matea Ercega.

Nastupili su: Bože Vugdelija, Dino Gusić, Robert Bazina, Zvonimir Vojković, Andrija Milanović-Trapo, Mateo Erceg i Mihael Vuleta.

U kategoriji 2005. i mlađi ekipa pod imenom “Balvani” nakon dvije lagane pobjede u uvodu u finalu je igrala protiv Čaporica-Trilj. Brzo je naša momčad povela preko Šime Projića da bi u drugom poluvremenu protivnici poravnali te su uslijedili penali. Prvi udarac protivnika s bijele točke obranio je Mihael Žižić, siguran je zatim bio Marko Marinović, sljedeći pokušaj protivnika odlazi iznad gola, a prvo mjesto potom je potvrdio Matej Plavša.

Nastupili su: Ivan Munivrana, Daniel Vuleta, Marko Marinović, Šime Projić, Mihael Žižić, Mario Šiško, Jure Milanović-Trapo, Matej Plavša, Jure Škopljanac-Mačina, Marko Laco.

Osvajanjem prvih mjesta obje ekipe izborile su prolazak u sljedeću fazu natjecanja u Split.