U nastavku se nalazi zajednička izjava igrača i trenera seniorske momčadi OSK-a u kojoj iskazuju podršku predsjedniku kluba i članovima IO-a.

Iako smo svjesni da nije uobičajeno da igrači javno iznose svoja stajališta o unutar klupskim zbivanjima osjetili smo ovaj put potrebu da se ipak izjasnimo o posljednjim događajima u NK “OSK”.

Odluka predsjednika kluba, g. Rastislava Šimunovića, i članova izvršnog odbora da podnesu ostavke nas je zatekla i pomalo šokirala kao i mnoge druge.

Ova zbivanja dogodila su se u trenutku u kojem bismo svi skupa trebali slaviti ostvareni rezultatski uspjeh i iščekivati novu trećeligašku sezonu OSK-a. Dio nas je u klubu od početka mandata g. Šimunovića, dio je dolazio naknadno, no svi zajedno smo svjesni da je morao postojati ozbiljan povod da dođe do ovakve odluke.

U svom odnosu prema nama predsjednik Šimunović uvijek je bio iskren, strpljiv i tolerantan. Vidjeli smo na njemu koliko mu je teško ukoliko neke stvari zapinju, idu sporije od očekivanoga, no nikada nismo sumnjali da će se to ispuniti. Atmosfera u klubu koju je kreirao skupa sa svojim suradnicima bila je ugodna, radili smo u zdravom okruženju, osjećali smo povjerenje i vjeru u naše kvalitete te je sve to skupa zasigurno imalo utjecaja na našu izvedbu na terenu i konačan rezultat.

Ne želeći dublje ulaziti u cijelu priču ovim putem želimo izraziti čvrstu podršku predsjedniku kluba i članovima izvršnog odbora te pozvati sve one koji su nužni da ova uspješna sportska priča koju kreiramo ima isto tako uspješan nastavak da postignu kompromis koji će biti u najboljem interesu kluba jer i klub s pola stoljeća tradicije i Općina Otok to zaslužuju.

Ovo priopćenje potpisuju: Petar Bašić – trener, Marko Bašić – kapetan, Andrija Cvrlje – dokapetan, Toni Ljubas, Jure Matijašević, Renato Domazet, Ivan Norac-Kevo, Nino Vučemilović-Alegić, Hrvoje Ajduković, Tomislav Katić, Marin Romić, Ante Buljan, Petar Bitunjac, Petar Bašić, Ivica Bašić, Teo Jukić, Karlo Marković, Bože Vugdelija, Andrija Milanović-Trapo.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s