Nakon sastanka UEFA-e i nacionalnih saveza odlučeno je da nije nužno da prvenstva završe do 28. lipnja, datuma koji je prije nekog vremena označen kao posljednji dan do kada se prvenstva moraju privesti kraju.

Sada je taj datum pomaknut na 2. kolovoza, a kao mogući početak natjecanja, ukoliko situacija bude povoljna, navodi se sredina svibnja (16./17.).

Što se tiče OSK-a ostalo je za odigrati 11 prvenstvenih utakmica i najmanje jedna kup utakmica koja bi se igrala preko tjedna.

Moguće je naravno i da se, ukoliko se prvenstvo nastavi, i neko prvenstveno kolo odigra neku srijedu. Ukoliko bi prvenstvo započelo 16.05. i igralo se vikendima kako je i predviđeno, posljednje kolo bi bilo 25. srpnja. Postavlja se i pitanje uvjeta za igranje jer općepoznato je kolike su temperature u lipnju te pogotovo u srpnju, a za razliku od prve i druge lige klubovi ovog ranga nemaju mogućnost igranja u večernjim terminima.

Ovo je samo ukratko presjek stanja temeljen na informacijama koje su dužnosnici HNS-a dali medijima te je daleko od nekih službenih informacija. Nadamo se kako ćemo se svi skupa što skorije vratiti u normalan životni ritam, a da bi se to ostvarilo bitno je da se pridržavamo uputa nadležnih službi stoga OSTANITE DOMA.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s