Ovaj tjedan bogat je aktivnostima mlađih kategorija.

U ponedjeljak su pioniri trebali odigrati prijateljsku utakmicu s Triljem-2001 no ista je otkazana pa je umjesto toga odigrana trening-utakmica. U utorak su pak u Čaporicama odigrane tri utakmice u kategorijama mlađih početnika i početnika između Čaporica-Trilj i OSK-a.

Prvi su nastupili mlađi početnici koji su bili bolji od domaćina rezultatom 10:2. Četiri pogotka postigao je Toni Norac-Kljajo, dva Martin Radman, po jedan Šime Luka Vuleta, Robert Jagnjić i Borna Milanović-Trapo dok je jedan pogodak bio autogol.

Potom je odigrana utakmica za 2009. godište u kojem je OSK pogocima Roka Vulete, Ante Samardžića, Stipana Lace i Bruna Milanovića pobijedio rezultatom 4:1, a zatim je odigrana utakmica za 2010. godište koja je također otišla na stranu OSK-a. Dva pogotka postigao je Filip Tadić, a jedan Mario Erceg.

I u narednim danima očekuje nas nekoliko utakmica. Već sutra u 15 sati početnici na Golim brdima igraju protiv Trilja-2001, a u subotu bi se također na Golim brdima trebala odigrati utakmica mlađih početnika između OSK-a i Čaporica-Trilj.

U subotu je u Sinju trebala biti odigrana utakmica mlađih pionira Junaka i OSK-a no s obzirom na veći broj igrača naše momčadi koji su trenutno bolesni i pod virozama ta utakmica je otkazana. U nedjelju ili ponedjeljak bi i pioniri trebali odigrati prijateljsku utakmicu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s