Hrvoje Mandac (35) novi je trener najmlađe kategorije OSK-a – mlađih početnika.

Onima koji OSK-a prate malo više poznato je kako je Hrvoje bio standardan član momčadi u sezoni 2014/15 koja je potpisala najveće uspjehe u povijesti kluba osvojivši prvo mjesto, izborivši ulazak u 3. ligu te koja je igrala finale županijskog kupa.

Uz to što je igrao Hrvoje je te sezone bio trener pionira OSK-a, a za njegov rad možemo reći samo pohvale. Nažalost, putevi su se na kraju te sezone razišli, no sada su se evo nakon malo manje od 5 godina i ponovno spojili. Tadašnja generacija pionira bili su igrači 2000. i 2001. godište, a od igrača koji su sada u kadru prve momčadi OSK-a član te generacije bio je Karlo Marković.

Što se tiče stručnog obrazovanja Mandac je završio studij na kineziološkom fakultetu sa usmjerenjem na nogomet, a zaposlen je i kao profesor tjelesno-zdravstvene kulture tako da posjeduje sve kompetencije za rad u nogometu, posebno s djecom. Svemir Šušnjara, koji je dosad vodio ovu kategoriju, nastavlja rad s početnicima te rad kao voditelj škole nogometa unutar kluba.

Hrvoju želimo dobrodošlicu natrag u klub i mnogo uspjeha u radu!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s