Mlađe kategorije jučer i danas odigrali su dvije od planirane tri utakmice. U akciji su bili početnici i mlađi početnici dok je utakmica juniora u Tučepima odgođena. Bile su ovo posljednje utakmice naših mlađih kategorija u ovoj polusezoni.

Jučer su početnici 1 i početnici 2 našeg kluba odigrali međusobnu utakmicu u sklopu 6. kola lige početnika Cetinske krajine, a uspješniji su bili početnici 1.

Žestoka borba za svaku loptu

Danas su pak mlađi početnici na Golim brdima odigrali prijateljsku utakmicu protiv Trilja-2001 u kojoj su pobijedili rezultatom 5:2. Poveo je OSK pogotkom Borne Vulete, potom je na 2:0 povisio Toni Norac-Kljajo. Uslijedila su potom dva pogotka nakon kornera, strijelci su bili Luka Botica i Luka Jakić te se s rezultatom 4:0 otišlo na poluvrijeme. U nastavku Triljani postižu dva pogotka, a konačnih 5:2 postavio je Toni Norac-Kljajo.

Mlađi početnici – brzinsko fotografiranje prije utakmice
Gornji red: Svemir Šušnjara (trener), Marin Botica
Srednji red: Luka Jakić, Luka Botica, Luka Žižić, Ante Omrčen-Čeko, Frane Projić, Stipe Rosandić, Luka Milanović-Litre, Ante Laco, Bože Vugdelija, Toni Norac-Kljajo, Niko Šimunović-Erpušina
Donji red: Marko Kondža, Borna Vuleta, Šime Luka Vuleta, Borna Milanović-Trapo, Martin Radman, Mihael Laco

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s