Dragi članovi, simpatizeri i prijatelji kluba, u trenutku pisanja ove objave nešto više od 24 sata ostalo je do proslave velikog jubileja našeg kluba.

U posljednjih 50 godina naš OSK prošao je mnogo toga, imao je uspona i padova, lijepih i teških trenutaka, bio je na vrhu, bio je na dnu, no prešao je sve prepreke i dogurao do svog 50. ljeta.

Pripremajući ovaj događaj neizbježan je bio kontakt s mnogobrojnim bivšim članovima kluba i u tim kontaktima uvjerili smo se kako je OSK neotuđivi dio Otoka i njegovih stanovnika, u srcima svih onih koji su bili dio njega, bilo duže ili kraće vrijeme.

Organizacijski odbor dao je svoj maksimum u pripremi ovog događaja, a posebno nas veseli to što je potvrda dolaska bivših članova velika, dolaze sa svih strana Lijepe naše i iz inozemstva te vjerujemo da će svi koji budu dio ove proslave uživati.

Program proslave smo već ranije objavili, a na naslovnoj fotografiji ovog članka nalaze se korice monografije Nogometnog kluba OSK. Predstavljač monografije čiji je autor Frano Šušić-Jurić, a glavni urednik Ante Žižić, biti će dr.sc. Ivan Botica, znanstvenik povjesničar iz Zagreba, rodom iz Otoka. Voditelj programa biti će Ante Nadomir Tadić-Šutra, književnik i skladatelj rodom iz Ovrlje, a s nekoliko pjesama program će obogatiti Mate Grgat.

Svima koji budu naši gosti želimo ugodan boravak!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s