Prekrasno je bilo danas biti na Golim brdima – u jednostavnoj, a opet lijepoj organizaciji klub i mlađe kategorije dobili su uspomene za povijest.

Prvo je na redu bila svečanost posvećena početnicima koji su u ligi Cetinske krajine suvereno osvojili prvenstvo bez poraza i uz gol razliku 59:5. Medalje i pehar uručivao im je Marinko Tadić-Šutra, bivši igrač, tajnik i predsjednik OSK-a, a trenutno povjerenik za natjecanja mlađih uzrastnih kategorija Nogometnog saveza županije Splitsko-dalmatinske. Jedan po jedan izlazili su početnici uz najavu preko razglasa i veliki aplauz za svakog od njih od strane roditelja na tribinama. Zatim je održano fotografiranje mlađih kategorija posebno te na kraju skupno sa svim osvojenim peharima u ovoj sezoni – na broju ipak nisu bili svi naši članovi mlađih uzrastnih kategorija s obzirom da su ljetni praznici, a more nije daleko.

Današnje fotografije čiji je autor još jedan bivši predsjednik OSK-a, Otočanin sa sinjskom adresom Ante Žižić, mjesto će naći i u klupskoj monografiji povodom 50 godina kluba pa će tako oni koji su na fotografiji za pola stoljeća svojim unucima pokazivati kako je njihov did ili njihova baba, jer nemojte zaboraviti da u ovim uzrastima imamo i djevojčice, igrao ili igrala za OSK.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s